Referenties

Huwelijksfeest Gerard & Jantina

In de zoektocht naar een goede band voor ons huwelijksfeest kwamen we Signature tegen. Dankzij een keurige communicatie, en de uitnodiging voor het bijwonen van een repetitie, proefden we meteen de sfeer die we zochten; spontaan, vrolijk en toch gemoedelijk.
Deze sfeer is helemaal teruggekomen in het feest. Het was erg geslaagd. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de gasten. We hebben erg veel complimenten gekregen over de band. En ook de locatie Stania State was erg te spreken over het optreden van Signature.

Gerard en Jantina Visser-Epema


Huwelijksfeest Remko en Grietje

Vrijdag 28 juli 2017 was onze grote dag, de trouwerij waar we zo naar uitkeken. Deze dag is het beste feestje van ons leven geworden, mede dankzij de geweldige muzikale aankleding van Signature.

Wat hebben ze met ons meegeleefd en meegedacht over alles. Ze wisten steeds de juiste nummers op de juiste tijd te spelen. Zonder deze toppers zou het feest nooit zo groot en gezellig zijn geworden! Lieve iedereen van Signature, DANKJEWEL!

Remko en Grietje de Haan


Internationaal bedrijfsfeest WTC Leeuwarden

Astrid en band, bedankt voor jullie bijdrage aan het succes van ons feest. De muziek was super! (hele avond een volle dansvloer).

T. Hijlkema, CSK Food Enrichment


Glitterparty (particulier feest) Wijk aan Zee

Om ons 40ste levensjaar in te luiden besloten we met 4 neven en nichten een kroeg af te huren en een feest te geven. Daar hoorde natuurlijk een band bij. Via-via kwamen we bij Signature terecht. Alles was bespreekbaar, verzoeknummers geen probleem, het genre is heel breed. De jaren ’80 nummers en de Nederpopmedley waren fantastische meezingers! Er werd meegedacht met een openingslied dat we graag met de band wilden zingen. Vooraf werd dit samen geoefend. Het was een groot succes. Ook de bandleden hadden ons glitterthema opgepakt en zagen er uit om door een ringetje te halen. Zodra de band begon te spelen wilde iedereen de dansvloer op. De energie en het enthousiasme straalde er van af. Het was één groot feest: bedankt!

Marjolein, Kathy, Suzanne en Johnny 


Slotfeest/Festival Sportdorp (optreden/deelpresentatie) 

Coverband Signature heeft de stuurgroep van Sportdorp Stynsgea geweldig geholpen vanaf  de voorbereiding tot het uitvoeren van het slotfeest/festival. Het is een superformatie die niet alleen een geweldig repertoire kan neerzetten. Ook kunnen ze onder de bezielende begeleiding van Astrid (de zangeres) een evenement ondersteunen. Hier heb je kwaliteit, ervaring, flexibiliteit en enthousiasme voor nodig. En over deze ingrediënten beschikt elk bandlid van Signature. Een aanrader voor iedereen die een feest of evenement gaat organiseren!

Trees Fokkinga
Voorzitter Sportdorp Stynsgea
 


Bedrijfsfeest Peugeot Hylkema

In november 2016 vierde Peugeot Hylkema dat wij opnieuw de felbegeerde Peugeot Top Dealer Award in ontvangst mochten nemen. Er werd een mooi personeelsfeest georganiseerd in de sfeervolle Beach Club Lemmer. Een fantastische band om zo’n feest compleet te maken is de kers op de taart. En dat bleek Signature! Ook de communicatie vooraf was prima;  op verzoek van de band nam men zelf contact op met de feestlocatie om logistieke en technische zaken af te stemmen. Ook kregen we steeds vlot reactie op onze mails.

Maar Signature is meer dan alleen een uitstekende coverband. Het zijn stuk voor stuk goede muzikanten en fijne mensen in de omgang. Zangeres Astrid weet op professionele wijze een korte introductie te verzorgen met oog voor detail. Kortom, wil je compleet ontzorgd worden? Boek dan Signature.

Bedankt Astrid, Sido, Freerk, Koen en Tjeerd Pieter!

Ron Rusticus
Feestcommissie Peugeot Hylkema